Lemvig Kommune

Gudum kirke
vor gamle kloster kirke -
der i århundreder har været rammen om Gudumboernes  gudstjenerster men også rammen om familiebegivender i både glæde og i sorg.

Lyt til dagens ord eller dagens salme.
Nyt ord og salme hver dag.  Klik her.

130120 logo flot.jpg

Gudum kirke, en del af Folkekirken.
Se beskrivelse af logoet længere ned på siden.

At gå i kirke er som at trække vejret.

alter

110123-blomster-i-gulvvase.jpg

Sideoversigt

1212032336 blaa logo downloadet.jpg

Folkekirkens fælles logo
I Evangelisk-luthersk kristendomsforståelse er troen et personligt og direkte forhold mellem det enkelte menneske og Gud.
Folkekirken har den lokale kirke og menighed i centrum.

Se flere detaljer og symbolikken længere nede på siden.

Du er her: Forside > Fællesskaber

Fællesskaber

Vi mødes til gudstjeneste om søndagen.

Desuden findes forskelligt andet kirkeligt arbejde for børn og familier og for voksne.

For børn og familier:

• Babysalmesang: Babysalmesang er for forældre og deres spædbørn i alderen 1-11 mdr.         Kontakt organist Britta Kristensen (tlf.nr. 61352001) eller kirkesanger Liesbeth Krogsgaard (tlf.nr. 29806150).
  • Børnekor: Gudum og Fabjerg kirkes børnekor mødes på Udefriskolen i Fabjerg og synger sammen. Kontakt organist Lau Slott-Petersen (tlf.nr. 23444647).
  • Gud, mad og leg: Gud, mad og leg er for alle familier 4 fredage om året. Vi har en kort gudstjeneste med sang og bibelfortælling, spiser sammen og har forskellige aktiviteter. Kontakt sognepræst Ole Vinther (tlf.nr. 97863008).
  • KFUM & KFUK fredagsfamilien: Familier fra Gudum, Fabjerg og Nr. Nissum mødes fredage til spisning, aktiviteter, samvær og andagt. Arrangementerne foregår som regel i Nr. Nissum i Østhallens cafeteria. Kontakt Anne Østergaard Mosekjær (tlf.nr. 20409295).
  • De grønne pigespejdere: Pigespejderne mødes i Gudum spejderhus. Kontakt Tina Tougaard (tlf.nr. 22365683).
  • KFUM-spejderne i Fabjerg-Nr. Nissum: For drenge og piger. Spejderne mødes i Nr. Nissum spejderhus. Kontakt Maria Bjerg (tlf.nr. 28764647).

For voksne:

• Sogneaftener: Menighedsrådene i Gudum og Fabjerg arrangerer forskellige foredrag i Sognehuset i Gudum. Kontakt sognepræst Ole Vinther (tlf.nr. 97863008).
  • Torsdagscafe: Hyggeligt samvær, kaffe og kage, sange og salmer og forskelligt opbyggeligt indhold. Vi mødes tre formiddage pr. halvår i konfirmandstuen i Gudum præstegård. Kontakt sognepræst Ole Vinther (tlf.nr. 97863008).
  • Kirkehøjskole: Kirkehøjskolen i Lemvig provsti er folkeoplysning og inspiration til alle. Arrangementerne afholdes rundt omkring i provstiets menigheder. Kontakt sognepræst Ole Vinther (tlf.nr. 97863008).
  • KFUM & KFUK: Temaaftener og fællesskab for voksne. Kontakt Henrik Skov (tlf.nr. 97863483).
  • Indre Mission: Mødes i Nr. Nissum kirkehus og rundt omkring i hjemmene til undervisning, inspiration, bibeltimer og samvær. Kontakt Bente Serup (tlf.nr. 97893133).

Gudum kirkes døbefont

Dåbens lys er tændt
når livet slukkes

Navne over begravede på kirkegården